Friss-voor-SoftWash_header_medewerkers_bedrijfswagen_veilig_start
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

Goed nieuws voor het milieu: Friss voor SoftWash reinigt compleet anders dan u gewend bent

Friss voor SoftWash gebruikt een duurzame behandelmethode die is ontwikkeld door Amerikaanse onderzoekers. Met lage druk en biologisch afbreekbare middelen reinigen en beschermen wij uw dak, gevel, bestrating, buitenmeubilair en vele andere exterieurtoepassingen. De behandeling door Friss voor SoftWash is gebaseerd op een lagedrukmethode die het oppervlak niet aantast, maar onverbiddelijk is tegen algengroei, groene aanslag, (korst)mossen, schimmels en vuilafzettingen. Laat u overtuigen en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.

Reiniging en bescherming zonder hoge druk

Friss voor SoftWash biedt reiniging en bescherming zonder hoge druk. Dat is uniek, want waar traditionele reinigingsmethoden zijn gebaseerd op hogedruk waterreiniging, werkt het SoftWash-systeem compleet anders. Wij gebruiken kalkvrij osmosewater en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die wij op het oppervlak vernevelen.

Daardoor stellen wij het oppervlak niet bloot aan beschadigingen en erosie, maar stoppen wij de groei van mossen en algen tot in de wortels. De toplaag van uw dak, gevel, bestrating en meubilair wordt dus niet aangetast. Daardoor garanderen wij een langere levensduur van uw bezittingen.

separator_Friss_voor_SoftWash_muur_mos_korstmos_aanslag_groen_vuil_schoon_voor_na

Behandeling tot in de kern

De SoftWash-methode is een complete behandeling tot in de kern van de vervuiling. Het geheim van SoftWash is dat we niet alleen het oppervlak reinigen en ontsmetten, maar ook de wortels en kiemen aanpakken. Deze zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar zijn wel verantwoordelijk voor de aanwas van (korst)mossen, algen, bacteriën en schimmels.

Ten opzichte van traditionele reinigingsmethoden is maar liefst 70% minder water nodig. Dat is goed nieuws voor het milieu. Bovendien blijft de werking zichtbaar 4x langer actief. Onze duurzame behandeling omvat de bescherming en voeding van de planten, struiken en bloemen in de omliggende borders en perken. Wij geven uw vastgoed en exterieur dus een representatieve uitstraling, zonder dat u er de komende tijd nog omkijken naar heeft.

Over Friss voor SoftWash

Friss voor SoftWash is onderdeel van Friss Reiniging. Ons bedrijf is opgericht in 1989. Friss Reiniging is gespecialiseerd in het uitvoeren van specialistische reinigingsopdrachten voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers, overheden en collega-schoonmaakbedrijven. Wij zijn trots op onze mensen. Samen vormen zij een hecht en deskundig team met een enorme ervaring in optische en technische reiniging. Friss heeft alles in huis voor het effectief reinigen van gevels, daken, afzuiginstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, vloeren, glas en zonwering.

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woonhuis

Friss voor SoftWash reinigt en stopt de vervuiling van:

Friss_voor_SoftWash_medewerker_backoffice_kantoor_contact_klantenservice_telefoon

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

De groene oplossing voor het verwijderen van algen, (korst)mossen en vuilaanslag.
70% minder water – Biologisch afbreekbaar – 4x langer schoon

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf