Friss-voor-SoftWash_header_gevel_hout_exterieur_resultaat_vervuild_schoon
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

SoftWash gevelreiniging

Heeft u last van groene aanslag of andere vuilafzetting op uw gestucte gevel en wilt u deze er weer schoon laten uitzien? Dan bent u bij Friss voor SoftWash aan het juiste adres. Wij voeren professionele gevelreinigingen uit door het toepassen van de SoftWash methode. Dit is een milieuvriendelijke behandeling voor het reinigen en langdurig beschermen van oppervlakken buitenshuis. Na het ondergaan van een SoftWash reiniging kan uw gestucte gevel er weer een tijdje tegen.

SoftWash: de milieuvriendelijke reinigingsmethode

SoftWash is een dieptebehandeling die in Amerika werd ontwikkeld en voor een verbluffend schoon resultaat zorgt. Het chemische middel is biologisch afbreekbaar en hard tegen vuil, maar zacht voor planten en het milieu. Algen, (korst)mossen, schimmels en bacteriën zijn hier moeiteloos mee te verwijderen. Daarnaast is het ook ideaal tegen insectenwebben en -nesten. Doordat we de SoftWash methode gebruiken wanneer we uw gevel reinigen blijft het oppervlak tot wel vier keer langer schoon dan bij een traditionele schoonmaakmethode.

Lagedruksysteem als innovatief alternatief

Friss voor SoftWash is een uitstekend alternatief voor hogedrukreiniging. Gevels worden gereinigd tot in de kern van de vervuiling door middel van deze methode. We gebruiken hierbij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen in combinatie met een lagedruksysteem en slechts één derde van de normale waterhoeveelheid. SoftWash is zowel veilig voor alle soorten oppervlakken als voor mensen, planten en dieren.

separator_Friss_voor_SoftWash_bestrating_mos_korstmos_aanslag_groen_vuil_schoon_voor_na

SoftWash gevelreiniging

Is uw gevel toe aan een reinigingsbeurt? Laat u dan verrassen door het verbluffende resultaat van SoftWash. Deze behandelmethode is bijzonder effectief en ideaal voor het schoonmaken en beschermen van uw gevel. Hardnekkig vuil en aanslag zijn in een mum van tijd weg wanneer wij van Friss voor SoftWash een gevelreiniging bij u komen uitvoeren. Daarnaast staan we ook klaar voor het behandelen van andere oppervlakken buitenshuis, zoals daken, schuttingen, vlonders, bestratingen, tuinmeubelen en speeltoestellen.

Neem contact op met Friss voor SoftWash

Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we altijd een hoogwaardig resultaat bij het uitvoeren van een SoftWash gevelreiniging. Heeft u nog vragen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0416 56 10 52 of door te mailen naar klantenservice@frissvoorsoftwash.nl. Daarnaast is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen op onze website. Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen nemen we binnen een werkdag contact op met u.

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woning

Friss voor SoftWash reinigt,
desinfecteert en beschermt:

Friss_voor_SoftWash_service_reiniging_behandeling_auto_installatie_locatie
Friss_voor_SoftWash_medewerker_backoffice_kantoor_contact_klantenservice_telefoon

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

Kies voor een langdurige milieusparende oplossing tegen groene aanslag, algen, (korst)mossen en vuilafzetting

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf