Friss-voor-SoftWash_header_bedrijfsgebouw_dak_damwandprofiel_resultaat_vervuild_schoon
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

Dakreiniging met SoftWash

Wat is SoftWash?

SoftWash is methode die werd ontwikkeld in Amerika door biologen die een biologisch afbreekbaar chemisch middel wilden creëren dat hard is tegen vuil, maar zacht voor planten en het milieu. Het is een dieptebehandeling tegen algen, (korst)mossen, schimmels en bacteriën. Ook is dit geschikt om webben en nesten van insecten te verwijderen. Het gebruik van SoftWash bij een dakreiniging zorgt ervoor dat het oppervlak tot wel vier keer langer schoon blijft in vergelijking met een traditionele reinigingsmethode. Kortom: de ideale methode voor het reinigen en mooi houden van uw dak.

Innovatief alternatief

Met Friss voor SoftWash bieden we u een innovatief alternatief aan voor een hogedrukreiniging. Hierbij maken we uw dak schoon tot diep in de kern van de vervuiling. Dit doen we door slechts één derde van de normale hoeveelheid water te gebruiken in combinatie met milieubesparende reinigingsmiddelen en een lagedruksysteem. Deze reiniging is veilig voor ieder oppervlak en tevens voor mens, plant en dier.

Dakreiniging met SoftWash

De natuur is constant in beweging en laat daardoor overal sporen achter, zoals groene aanslag, algen, (korst)mossen en vuilafzetting. Naast gevels, bestratingen en buitenmeubilair blijven ook daken van huizen hier niet van gespaard. De effectieve behandelmethode van SoftWash is ideaal voor het reinigen en langdurig beschermen van uw dak en dakpannen. Deze unieke, groene oplossing verwijdert vuil en aanslag binnen no time van het dakoppervlak en biedt bescherming voor een lange periode. Naast het behandelen van uw dak behandelt Friss voor SoftWash alle andere oppervlakken buitenshuis. Denk hierbij aan gevels, schuttingen, vlonders, bestratingen, tuinmeubelen en speeltoestellen.

Neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan

Heeft u interesse in een dakreiniging van Friss voor SoftWash? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan op onze website. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen contacteren we u binnen één werkdag om een afspraak te maken. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via ons nummer 0416 56 10 52 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@frissvoorsoftwash.nl.

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woning

Friss voor SoftWash reinigt en stopt de vervuiling van:

FrissvoorSoftWash_planten_beschermen_voeden_methode_PlantWash

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

De groene oplossing voor het verwijderen van algen, (korst)mossen en vuilaanslag.
70% minder water – Biologisch afbreekbaar – 4x langer schoon

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf