Friss-voor-SoftWash_header_medewerkers_bedrijfspand_behandeling_gevel_exterieur_dak
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

Wat is SoftWash?

Heeft u last van groene aanslag, algen, mossen of vuilafzetting? Dan bent u bij Friss voor SoftWash u aan het juiste adres! De SoftWash-behandelmethode is een duurzame en groene oplossing om vuil en aanslag buitenshuis te verwijderen, waarbij aan het milieu is gedacht. Hiermee bieden wij een professionele reiniging en langdurige bescherming van alle oppervlakken bij uw exterieur. Dankzij deze effectieve schoonmaakbeurt bent u verzekerd van een brandschoon resultaat. Ontdek hier alles over SoftWash.

De SoftWash-methode

De SoftWash-methode is compleet anders dan de traditionele reinigingsmethoden die gebaseerd zijn op hogedruk waterreiniging. SoftWash biedt namelijk reiniging en bescherming zonder hoge druk. Hierbij gebruiken we kalkvrij osmosewater en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Zo wordt het oppervlak niet blootgesteld aan beschadigingen en erosie. Tegelijkertijd stopt de groei van mossen en algen tot in de wortels. Kortom: de toplaag van uw dak, gevel, bestrating of meubilair wordt niet aangetast bij het uitvoeren van de SoftWash-behandeling en uw bezittingen behouden hun lange levensduur.

De voordelen van SoftWash

Het toepassen van het SoftWash-systeem heeft tal van voordelen. Deze behandeling gaat tot diep in de kern van de vervuiling. Ideaal om onder meer insectenwebben en -nesten, algen, mossen en bacteriën mee te verwijderen. Doordat de reiniging wordt uitgevoerd met lage druk en biologisch neutrale middelen, is SoftWash veilig voor elk oppervlak en planten, mensen en dieren. Bovendien is er ruim 70% minder water nodig voor een reinigingsbeurt en blijven de oppervlakken tot wel vier keer langer schoon dan bij traditionele methodes.

separator_Friss_voor_SoftWash_bestrating_mos_korstmos_aanslag_groen_vuil_schoon_voor_na

Reiniging door experts

De experts van Friss voor SoftWash zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd volgens de officiële SoftWash-methode. Doordat onze medewerkers een uitgebreide training hebben gevolgd, beschikken ze over alle kennis om het systeem correct toe te passen. Ook hebben ze inzicht in de groei en ontwikkeling van schimmels, (korst)mossen, bacteriën, algen, insectennesten en -webben, waardoor ze deze op de juiste manier kunnen aanpakken. Daarbij werken we uiteraard volgens alle veiligheidsvoorschriften.

Contacteer Friss voor SoftWash

Bent u geïnteresseerd in een reiniging met SoftWash bij Friss voor SoftWash? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan op onze website. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we binnen de werkdag contact met u op. Daarnaast staan we voor u klaar wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over SoftWash. U kunt ons makkelijk bereiken op het telefoonnummer 0416 56 10 52 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@frissvoorsoftwash.nl. Wij helpen u graag verder.

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woning

Friss voor SoftWash reinigt,
desinfecteert en beschermt:

Friss_voor_SoftWash_service_reiniging_behandeling_auto_installatie_locatie
Friss_voor_SoftWash_medewerker_backoffice_kantoor_contact_klantenservice_telefoon

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

Kies voor een langdurige milieusparende oplossing tegen groene aanslag, algen, (korst)mossen en vuilafzetting

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf