Friss-voor-SoftWash_header_medewerkers_bedrijfswagen_veilig_start
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

Damwand reiniging met SoftWash

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het schoonmaken van damwanden? Kies dan voor Friss voor SoftWash en laat uw damwand reiniging uitvoeren door middel van de SoftWash-methode. Deze effectieve behandeling wordt gedaan met een lagedruksysteem en milieuvriendelijke producten. Daardoor is SoftWash veilig voor alle soorten oppervlakken en mensen, dieren en planten.

Milieuvriendelijke reinigingsmethode

SoftWash is een dieptebehandeling die door Amerikaanse onderzoekers werd ontwikkeld en tot diep in de kern van de vervuiling gaat. De methode zorgt voor een brandschoon resultaat en wordt uitgevoerd met een chemisch middel dat biologisch afbreekbaar is. Hiermee zijn algen, schimmels, (korst)mossen en bacteriën moeiteloos verwijderbaar. Bovendien is er maar liefst 70% minder water nodig en blijft het behandelde oppervlak tot wel vier keer langer schoon dan bij een traditionele schoonmaakbeurt. Kortom: wanneer u kiest voor een damwand reiniging met SoftWash bent u verzekerd van een langdurig resultaat. 

separator_Friss_voor_SoftWash_muur_mos_korstmos_aanslag_groen_vuil_schoon_voor_na

SoftWash-reiniging op basis van lage druk

Traditionele reinigingsmethoden werken op basis van hogedruk waterreiniging. SoftWash daarentegen biedt een optimale reiniging en bescherming met lage druk. We gebruiken hierbij milieuvriendelijke producten zoals kalkvrij osmosewater en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Door deze methode toe te passen bij het reinigen van damwanden worden de oppervlakken niet blootgesteld aan beschadigingen en erosie. Ook stopt hierdoor de groei van mossen en algen tot in de wortels. Bij een damwand reiniging met SoftWash wordt de toplaag niet aangetast en blijft de lange levensduur behouden.

Professionele damwand reiniging met SoftWash door experts

Bij Friss voor SoftWash bestaan we uit een team van experts die professioneel opgeleid en gecertificeerd zijn volgens de officiële SoftWash-methode. Onze medewerkers hebben een uitgebreide training gevolgd, waardoor ze alle kennis hebben om het systeem correct toe te passen. Verder hebben ze inzicht in de groei en ontwikkeling van de vervuiling, zodat ze deze op de correcte wijze kunnen aanpakken. Tevens werken wij tijdens uw damwand reiniging met SoftWash altijd volgens de veiligheidsvoorschriften. 

Vraag direct een offerte aan of neem contact op met ons

Wilt u ook uw damwand reiniging met SoftWash laten uitvoeren? Dan bent u bij Friss voor SoftWash aan het juiste adres! Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan op onze website en wij nemen binnen de werkdag contact op met u. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over de SoftWash-methode zijn wij bereikbaar via het nummer 0416 56 10 52 of door te mailen naar klantenservice@frissvoorsoftwash.nl. Wij staan graag tot uw dienst! 

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woonhuis

Friss voor SoftWash reinigt en stopt de vervuiling van:

Friss_voor_SoftWash_medewerker_backoffice_kantoor_contact_klantenservice_telefoon

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

De groene oplossing voor het verwijderen van algen, (korst)mossen en vuilaanslag.
70% minder water – Biologisch afbreekbaar – 4x langer schoon

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf