Friss-voor-SoftWash_header_bedrijfsgebouw_dak_damwandprofiel_resultaat_vervuild_schoon
druppel_offerte_Friss_voor_SoftWash_aanvraag_prijs

Resultaat, milieu en veiligheid

Duurzaamheid is het uitgangspunt van Friss voor SoftWash. Elke dag opnieuw overtuigen wij onze opdrachtgevers door goed werk af te leveren. Ons team is opgeleid en gecertificeerd volgens de officiële SoftWash-methode. Dankzij de effectieve werking van dit systeem garanderen wij u de allerhoogste kwaliteit. Friss voor SoftWash spaart het milieu door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en maar liefst 70% minder water dan bij traditionele reinigingsmethoden. Wij werken uiteraard volgens alle veiligheidsvoorschriften. Bovendien blijft het resultaat van het SoftWash-systeem veel langer zichtbaar. Daardoor heeft u maar liefst 4x langer plezier van ons werk.

Langdurig schoon resultaat

Friss voor SoftWash belooft u een langdurig schoon resultaat. Om vervuilingen op de juiste manier te lijf te gaan, hebben onze medewerkers een uitgebreide training gevolgd door SoftWash Systems USA. Daarbij zijn zij niet alleen opgeleid in de toepassing van het systeem. Zij hebben hierdoor namelijk ook inzicht in de groei en ontwikkeling van schimmels, (korst)mossen, bacteriën, algen, insectennesten en webben, zodat zij deze op de juiste manier kunnen aanpakken.

Friss voor SoftWash is officieel SoftWash-applicator en maakt deel uit van het wereldwijde SoftWash-netwerk, waarin gespecialiseerde reinigingsbedrijven hun kennis en ervaring delen. Elk jaar volgen de SoftWash-applicators een training voor herhaling en verdere verdieping van hun kennis. Wij reinigen en beschermen uw kostbare bezit zorgvuldig en met lage druk. Het oppervlak wordt dus niet aangetast. Daardoor verlengen wij de levensduur ervan. Laat ons uw exterieur behandelen en sta versteld van het mooie, langdurige eindresultaat.

Milieusparend

De behandelmethode van Friss voor SoftWash is milieusparend. In vergelijking tot de traditionele reinigingsmethoden is maar liefst 70% minder water nodig. De reinigingsproducten die Friss voor SoftWash gebruikt zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat ze binnen 20 dagen afbreken tot koolstof en water.

Omdat we de bacteriën, schimmels en (korst)mossen bij de wortels aanpakken, blijft het oppervlak langer schoon en zijn dus minder behandelingen nodig. Omliggende borders, planten en struiken beschermen wij met een neutraliserend middel dat bovendien extra meststoffen bevat.

Veiligheid

Friss voor SoftWash behandelt uw exterieur veilig en grondig met inachtneming van alle voorschriften. Wij voeren onze behandeling uit met een speciaal ingerichte bedrijfswagen met SoftWash-reinigingsunit. Voor het werken op grote hoogten beschikken wij over eigen hoogwerkers met een bereik tot 38 meter. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd en is in het bezit van het OSB-keurmerk Glas & Gevel.

separator_Friss_voor_SoftWash_tuin_meubilair_exterieur_mos_aanslag_groen_vuil_schoon_voor_na

Good Stewards

Friss voor SoftWash werkt volgens het initiatief Good Stewards. Dit is een wereldwijd netwerk van aangesloten SoftWash-bedrijven die afspraken hebben gemaakt over duurzame reinigingsmethoden. Denk daarbij onder andere aan het beperken van het waterverbruik, het toepassen van milieusparende reinigingsmiddelen, het beperkt inzetten van oplosmiddelen, etc.

Friss voor SoftWash behandelt bedrijfspand

Friss voor SoftWash behandelt woning

Friss voor SoftWash reinigt en stopt de vervuiling van:

FrissvoorSoftWash_planten_beschermen_voeden_methode_PlantWash

• Behandeling tot diep in de kern van de vervuiling
• Verhindert de ontwikkeling van algen, (korst)mossen en bacteriën
• Verwijdert webben en insectennesten
• 70% minder water nodig

• Reiniging met lage druk, dus veilig voor elk oppervlak
• Biologisch neutraal
• Veilig voor plant, mens en dier
• 4 tot 6 maal langer effectief dan traditionele methoden

De groene oplossing voor het verwijderen van algen, (korst)mossen en vuilaanslag.
70% minder water – Biologisch afbreekbaar – 4x langer schoon

logo-softwashsystems_Friss_voor_SoftWash_certified_certificaat_erkend_opleiding
logo-goodstewards_Friss_voor_SoftWash
Friss - Keurmerk Schoon - Schoonmakend Nederland - web
logo-vca-veiligheid-Friss_voor_SoftWash_keurmerk
logo-schoonmakendnederland_Friss_voor_SoftWash_keurmerk_erkend_schoonmaakbedrijf